KENDİNE ÖZEN GÖSTERMEK:ÇOCUKLARINIZA VE SEVDİKLERİNİZE ZAMAN AYIRMAK

23 Kasım

  Birkaç hafta önce yukarıdaki hastagle ilgili tweeter da konu başlıklarını attığımı söylemiştim.O zaman ki konu başlığım:Haftasonu Etkinliği:İzmir Kültür Şenliği'ydi.
 
   SBS sınavına girmiş olan çocuk ve ailelere de geçmiş olsun diyorum.
 
   Bu hafta da :Çocuklarımıza ve sevdiklerimize vakit ayırmak.O kadar yoğun çalışıyoruz ki evdekiler olarak birbirimizle ne kadar ilgileniyoruz ?Üstüne bir de dijital dünyanın araçları mobil telefonlar ve tabletler derken neredeyse onlar aracılığıyla birbirimize 'günaydın,yemek yiyecek misin?' diyecek haldeyiz.:SS
  
   Çocuklarımızla geçirdiğimiz her vakit değerli.Geleceğin büyükleri olarak bizleri hatalarımızla sevaplarımızla  modelliyorlar.Çocuğunuz yoksa bile sevdiğiniz bir arkadaşınızın çocuklarıyla beraber de olabilirsiniz.Hem siz de farkında olmadan yeni bir şey öğrenebilirsiniz.
    Bakış açıları da esnek olduğundan aslında katılaştığımız konular farklılaşabilir.
    Ben de hafta sonunu kız arkadaşım ve çocuklarıyla geçirdim.Onlarla birlikte İzmir   DSİ deki spor kursuna gittik.Fotoğraflar çekildik. Hele onlara gelen minik misafirle bizim miniğin pasta yeme yarışı ;sanırım bizi de heyecanlandırdı.Hep beraber eğlendik.:)
  
 Kısaca ;sevdiklerimiz ve çocuklarımız bizlerin canıdır..Onlarla zaman zaman takışsak da hayatımızı anlamlandıran,düştüğümüzde bizi ayağa kaldıran sebeplerimiz.İyi ki varlar !..

                              Bu da hep beraber yaptıklarımızın slaytı:)

BENZER YAZILAR

6 yorum

  1. Bu güzel yazın için çok teşekkürler bahçe perisi. Senden önce de şu yazıyı okudum http://degmesinyagliboya.blogspot.com/2013/06/reklam-panolarimiz.html?spref=fb çocuklarımızı ne kadar başıboş yetiştiriyoruz anladım

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar torak gibidir ne ekersek onu biçeriz

    YanıtlaSil
  3. Ben ikinize de teşekkür ederim.Haklısınız,onlar daha doğrusu bahçe gibiler.Bakarsanız güllük gülistanlık,bakmazsanız....

    YanıtlaSil
  4. ne güzel yazmışsın, hayatın telaşına kapılıp çocuklarımızı ihmal ediyoruz bazen

    YanıtlaSil
  5. GERÇEKTEN EN GÜZELİ ÇOCUK OLMAK VE ÇOCUK KALABİLMEK, YÜREĞİNE SAĞLIK:)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler.İnşallah onları da kendi hayatımızın dairesinde tutabiliriz.Ve Sevgili Nazlı Yüreğimizin bir yanı hala çocuk..

    YanıtlaSil